Producten

Alle producten
LogMeIn Rescue
Rescue Lens
LogMeIn Central
LogMeIn Pro
LogMeIn Hamachi
RemotelyAnywhere
BoldChat
join.me
LastPass

Contact opnemen

Bel ons Sluiten X
U kunt ons bereiken op het volgende nummer:

Netherlands: 0-800-022-5434

Klik hier voor alternatieve telefoonnummers

Ons support-team is beschikbaar van 19:30 uur op zondag tot 21:00 uur op vrijdag, EST.
Welkom bij de klantenservice van Rescue Lens!
Zoekopdracht opnieuw instellen
Zoeken

Artikel

Gebruikershandleiding Rescue Lens

Information

BodyRescue Lens is de video-supportoplossing van LogMeIn. Met Rescue Lens kunnen klanten via hun
smartphone rechtstreeks en veilig live videobeelden streamen naar medewerkers van de
klantenservice. Supportmedewerkers kunnen het probleem met eigen ogen zien en de gebruiker op
afstand helpen met het oplossen van problemen, configureren van producten, rapporteren van klachten
etc.

Deze gebruikershandleiding is bedoeld voor abonnees van Rescue Lens.
ProductRescue Lens