Welkom bij de klantenservice van LogMeIn!
Zoekopdracht opnieuw instellen
Zoeken

Artikel

De Rescue Applet opnieuw starten als Windows-systeemservice of Mac Daemon

Information

 
Body

Om u aan te melden als een andere gebruiker van Windows of Mac, moet u de applet opnieuw starten als Windows-systeemservice of Mac OS X daemon.

U moet zich in een Actieve sessie bevinden met een klant die niet over beheerdersrechten op de host beschikt. U moet in staat zijn om de aanmeldingsgegevens van de Beheerder in te voeren.

  1. In de werkruimte van de Technician Console, selecteert u het tabblad Bureaublad van de klant (dit is het tabblad dat u gebruikt om de besturing op afstand en de weergave van het bureaublad te starten).
  2. In de velden van de Gebruikersnaam en het Wachtwoord, voert u de geldige aanmeldingsgegevens van de Beheerder in voor het apparaat dat op afstand bestuurd moet worden.
    Tip: Als u de domeinnaam opgeeft in het veld Gebruikersnaam, gebruikt u de volgende notatie gebruikersnaam@domein en domein\gebruikersnaam.
  3. Klik op Applet opnieuw starten als Windows-systeemservice (of Mac Os X daemon). In het chatlogbestand wordt aangegeven wanneer de klantapplet is gestart als Windows-systeemservice (of Mac OS X daemon) en de verbinding opnieuw tot stand is gebracht.
  4. Besturing op afstand starten.
  5. Afmelding van de huidige gebruiker of wisselen tussen gebruikers zonder de verbinding met de machine te verbreken.
Tip: Om het aanmeldingsscherm tijdens een sessie voor besturing op afstand te activeren, drukt u op de snelkoppeling Ctrl-Alt-Insert of klikt u op de Ctrl-Alt-Del-knop op de Werkbalk externe besturing.
Opmerking: Rescue zorgt ervoor dat de technicus afgemeld wordt aan het einde van iedere sessie waarin een technicus de applet opnieuw opstart als een Windows-systeemservice. De klant moet zich aan het einde van de supportsessie weer aanmelden bij zijn oorspronkelijke account met beperkte rechten om zodoende mogelijke beveiligingsrisico's te elimineren.
ProductLogMeIn Rescue

Is dit artikel nuttig voor u?

 

   Feedback

Laat ons weten hoe we de informatie in dit artikel kunnen verbeteren.

Resterende tekens: 255

 

Sluiten X