Welkom bij de klantenservice van LogMeIn!
Zoekopdracht opnieuw instellen
Zoeken

Artikel

Hoe u de prioriteit van muis en toetsenbord tijdens de besturing op afstand kunt instellen

Information

 
Body

Kies de gebruiker van wie de handelingen voor gegevensinvoer als eerste verwerkt moeten worden, wanneer beide gebruikers gelijktijdig gegevens invoeren tijdens een sessie voor besturing op afstand. Volg deze stappen om de fout Uw invoer wordt geblokkeerd te verhelpen.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows-hosts.

 1. Open de voorkeursinstellingen van de host:
  • Open op de host het Configuratiescherm van LogMeIn en volg dit pad: Opties > Voorkeursinstellingen > Algemeen
  • Maak vanaf een clientapparaat verbinding met het Hoofdmenu van de host en volg dit pad: Voorkeursinstellingen > Algemeen
 2. Onder Interactie > Prioriteit van de muis en het toetsenbord kiest u de gebruiker van wie de handelingen voor gegevensinvoer als eerste verwerkt moeten worden, wanneer beide gebruikers gelijktijdig gegevens invoeren tijdens een sessie voor besturing op afstand:
  OptieBeschrijving
  Gebruiker aan de kant van de hostGebruik deze optie wanneer u wilt dat de handelingen van de persoon achter de computer die bestuurd wordt (de host), worden verwerkt vóór de acties van de persoon die de besturing op afstand uitvoert.
  Gebruiker op afstandGebruik deze optie wanneer u wilt dat de handelingen van de persoon die de besturing op afstand uitvoert (gebruiker van de client), worden verwerkt vóór de acties van de persoon achter de computer die bestuurd wordt.
  Tip: Wanneer u de foutmelding krijgt Uw invoer wordt geblokkeerd terwijl u een host-computer bestuurt, zorg er dan voor dat Externe gebruiker geselecteerd is.
 3. Klik op OK of Toepassen. Uw instellingen worden direct op de host toegepast.
ProductLogMeIn Pro

Is dit artikel nuttig voor u?

 

   Feedback

Laat ons weten hoe we de informatie in dit artikel kunnen verbeteren.

Resterende tekens: 255

 

Sluiten X