Welkom bij de klantenservice van LogMeIn Pro!
Zoekopdracht opnieuw instellen
Zoeken

Artikel

Vertrouwde apparaten

Information

 
Body

Spaar tijd bij het aanmelden bij uw LogMeIn-account door het invoeren van het wachtwoord en/of de tweeledige verificatie over te slaan op vertrouwde apparaten.

Hoe wijs ik een apparaat aan als vertrouwd?
Bij het aanmelden bij LogMeIn op een willekeurig apparaat kunt u de volgende opties selecteren, afhankelijk van uw beveiligingsinstellingen: Vraag mij niet om een wachtwoord. Ik vertrouw dit apparaat. en/of Vraag mij niet om een code. Ik vertrouw dit apparaat..
Wat is een vertrouwd apparaat?
Als u een apparaat aanwijst als vertrouwd, hoeft u geen wachtwoord en/of verificatiecode in te voeren om toegang te krijgen tot uw LogMeIn-account.
Hoe verwijder ik een vertrouwd apparaat?
Ga naar Instellingen Account-instellingen > Vertrouwde apparaten en klik op Apparaten weergeven. Bekijk de lijst en verwijder apparaten waar nodig.
Wat is de "vertrouwde periode"?
Door een vertrouwde periode in te stellen laat u LogMeIn weten hoe lang uw apparaten als vertrouwd moeten worden aangemerkt. Alleen als u zich met een van deze apparaten aanmeldt buiten deze vertrouwde periode, wordt u gevraagd om uw identiteit te verifiëren. Bij iedere aanmelding wordt het vertrouwen voor dat apparaat hernieuwd. Als u de vertrouwde periode in wilt stellen, gaat u naar Account-instellingen > Vertrouwde periode en klikt u op Wijzigen.
Tip: In LogMeIn Central geldt dat als Tweeledige verificatie is ingeschakeld onder Gebruikers > Aanmeldbeleid door de hoofdeigenaar van het account, u volgens het Aanmeldbeleid geen apparaten op kunt slaan.
ProductLogMeIn Pro

Is dit artikel nuttig voor u?

 

   Feedback

Laat ons weten hoe we de informatie in dit artikel kunnen verbeteren.

Resterende tekens: 255

 

Sluiten X