Welkom bij de klantenservice van LogMeIn!
Zoekopdracht opnieuw instellen
Zoeken

Artikel

Extern geluid

Information

 
Body

Externe besturing vanaf een pc of Mac

Gebruik de functie Extern geluid om vanaf de client-computer te luisteren naar geluiden die op de host-computer worden geproduceerd.

Belangrijk: Deze functie is alleen beschikbaar voor abonnees van LogMeIn Pro, LogMeIn Central Plus en LogMeIn Central Premier. Het is niet beschikbaar voor abonnees van LogMeIn Central Basic.

Hebt u geen toegang tot deze functie? Wanneer LogMeIn door een beheerder of via een installatiekoppeling vanuit LogMeIn Central is geïnstalleerd, heeft uw beheerder uw toegang tot deze functie misschien beperkt. Neem contact op met uw beheerder voor meer informatie.

Dempen

Om extern geluid tijdens besturing op afstand te dempen, klikt u op het luidspreker-pictogram op de op de Werkbalk Externe besturing.

Pas het volume aan

Om het volume tijdens besturing op afstand aan te passen, sleept u de muis over de volumeaanduiding op de Werkbalk Externe besturing.

Geluidskwaliteit aanpassen

Om de geluidskwaliteit tijdens besturing op afstand aan te passen, klikt u op Opties > Geluid op de Werkbalk Externe besturing, en stelt u de Kwaliteit-schuifbalk af.

ProductLogMeIn Pro

Is dit artikel nuttig voor u?

 

   Feedback

Laat ons weten hoe we de informatie in dit artikel kunnen verbeteren.

Resterende tekens: 255

 

Sluiten X