Welkom bij de klantenservice van LogMeIn!
Zoekopdracht opnieuw instellen
Zoeken

Artikel

Over het toewijzen van toetsen aan een toetsenbord in een andere taal tijdens besturing op afstand

Information

 
Body

Tijdens besturing op afstand waarbij de client en de host verschillende regionale instellingen hebben, kan het nodig zijn dat u voor een correcte gegevensinvoer de toetsenbordinstellingen aanpast.

Tijdens het besturen van een pc of Mac vanuit een pc kan de gebruiker aan de clientzijde één van de drie opties voor toetsenbordbeheer kiezen. De instelling wordt voor iedere host op de client opgeslagen.

Als u de toetsenbordoptie tijdens besturing op afstand wilt instellen, kiest u Opties.

Indeling van de host gebruiken Kies deze optie om de toetsenbordindeling van de host te gebruiken. Tekens en combinaties die op de client worden ingevoerd, worden door de host zo gelezen zoals ze fysiek op het toetsenbord staan. Toetsenbordindeling van client wordt genegeerd.
Indeling van de client gebruiken Kies deze optie om de toetsenbordindeling van de client te gebruiken. Tekens en combinaties worden naar de host verzonden precies zoals ze aan clientzijde worden ingevoerd. Toetsenbordindeling van host wordt genegeerd.
Traditionele LogMeIn-indeling gebruiken Kies deze optie als u gewend bent aan de traditionele toetsenbordindeling van LogMeIn en deze niet op dit moment wilt wijzigen.
ProductLogMeIn Pro

Is dit artikel nuttig voor u?

 

   Feedback

Laat ons weten hoe we de informatie in dit artikel kunnen verbeteren.

Resterende tekens: 255

 

Sluiten X