Welkom bij de klantenservice van LogMeIn!
Zoekopdracht opnieuw instellen
Zoeken

Artikel

Toegangscode? Wachtwoord? Over verificatie

Information

 
Body

Wanneer u verbinding maakt met een host-computer waarop LogMeIn draait, moet u zich identificeren bij de host-computer. Dit betekent dat u dient te bewijzen dat u gebruikersrechten hebt voor de computer op afstand (de host) door een gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren, die worden herkend door de computer. Voer uw LogMeIn-ID en -wachtwoord niet in. Dit zal resulteren in fout 1326 of fout 5 (onjuiste gebruikersnaam en wachtwoord).

Welke gebruikersnaam en wachtwoord moet ik invoeren?

Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in die u gebruikt voor het aanmelden bij uw computer. Dit is dezelfde informatie die u invoert op een aanmeldingsscherm zoals een van de voorbeelden.


De meeste computers met meerdere gebruikers op een bedrijfsnetwerk vragen op deze manier om uw identificatie. Op een Windows-pc bent u bijvoorbeeld meestal gedwongen op Ctrl-Alt-Delete te drukken en uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Als u via LogMeIn verbinding maakt met dergelijke computers, dan wordt u gevraagd om dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren als wanneer u zich lokaal aanmeldt.

Let op: Voer uw LogMeIn-ID en -wachtwoord niet in. Dit zal resulteren in fout 1326 of fout 5 (onjuiste gebruikersnaam en wachtwoord).

Moet u uw wachtwoord voor Windows wijzigen? Op veel computers met Windows kunt u Ctrl+Alt+Del intoetsen en vervolgens klikt u op Wachtwoord wijzigen. Als uw computer gebruik maakt van een Microsoft-account voor het aanmelden (Windows 8 en hoger), volg dan deze instructies van Microsoft (Engelstalig).

Wat is een computertoegangscode?

Op sommige computers wordt u mogelijk gevraagd een computertoegangscode in te voeren. U wordt meestal gevraagd een computertoegangscode aan te maken wanneer u LogMeIn installeert op een computer die niet is geconfigureerd om een gebruikersnaam en wachtwoord voor Windows of Mac OS te vragen (dus wanneer u na het opstarten van de computer direct kunt gaan werken, zonder u aan te melden met uw gebruikersnaam en wachtwoord). Een computertoegangscode geeft u de zekerheid dat alleen mensen die deze speciale code kennen, toegang hebben tot uw computer.

Belangrijk: Zorg dat u uw computertoegangscode niet verliest. Deze code kan vanaf de hostcomputer worden gewijzigd, maar een verloren code kan niet worden opgevraagd!
Let op: Voer niet uw LogMeIn-wachtwoord in wanneer er om uw computertoegangscode wordt gevraagd.

Gevorderde gebruikers: binnen Windows is de computertoegangscode eigenlijk gekoppeld aan een verborgen beheerdersaccount, genaamd LogMeInRemoteUser. De computertoegangscode is het wachtwoord voor de gebruiker LogMeInRemoteUser.

ProductLogMeIn Pro

Is dit artikel nuttig voor u?

 

   Feedback

Laat ons weten hoe we de informatie in dit artikel kunnen verbeteren.

Resterende tekens: 255

 

Sluiten X