Gebruikershandleiding Rescue Lens

Information

BodyRescue Lens is de video-supportoplossing van LogMeIn. Met Rescue Lens kunnen klanten via hun
smartphone rechtstreeks en veilig live videobeelden streamen naar medewerkers van de
klantenservice. Supportmedewerkers kunnen het probleem met eigen ogen zien en de gebruiker op
afstand helpen met het oplossen van problemen, configureren van producten, rapporteren van klachten
etc.

Deze gebruikershandleiding is bedoeld voor abonnees van Rescue Lens.
ProductRescue Lens