Whitelists en LogMeIn

Information

Answer
We raden u aan om de LogMeIn-links hieronder toe te staan, zodat u zeker weet dat LogMeIn-diensten verbinding kunnen maken.

Aanbevolen links

• *.logmein.com – de hoofdsite van LogMeIn
  • *.logmeinrescue.com – voor de LogMeIn Rescue-service
  • *.logmeinrescue-enterprise.com – voor Rescue-functies van specifieke accounts (alleen enterprise-accounts moeten deze link toestaan)
  • *.accounts.logme.in – voor het aanmelden bij LogMeIn-services
  • *.hamachi.cc – voor de LogMeIn Hamachi-service
  • *.internapcdn.net – voor updates van diverse LogMeIn-producten
  • *.LogMeIn123.com – om verbinding te maken met LogMeIn Rescue-technici
  • *.123rescue.com – om verbinding te maken met LogMeIn Rescue-technici
  • *.support.me – om verbinding te maken met LogMeIn Rescue-technici
  • *.join.me – de LogMeIn-service voor schermdeling
  • *.cub.by – verwijst terug naar Cubby-diensten
  • *.cubby.com – de LogMeIn-service voor cloud-opslag en synchronisatie

Hiervoor moeten ook subdomeinen van deze domeinen worden toegestaan. Het is daarom aan te raden jokertekens te gebruiken wanneer u alle LogMeIn-services op uw netwerk wilt toestaan (of blokkeren). ​De client-host verbinding maakt gebruik van peer-to-peer-verbindingen met een 256-bits AES-tunnelversleuteling. De diensten communiceren over poort 443 (HTTPS/SSL), dus in een firewall hoeven geen extra poorten te worden geopend.

Op zoek naar IP-bereiken? Onze IP-bereiken wijzigen regelmatig. Plaats de links hierboven op de whitelist voor de beste resultaten.

ProductLogMeIn Rescue; LogMeIn Central; LogMeIn Pro; LogMeIn Backup; LogMeIn Hamachi; Cubby; join.me; RemotelyAnywhere