Fout 1920 oplossen via handmatige installatie (installatie vanaf de opdrachtregel)

Information

Answer

Probleem: fout 1920

Fout 1920 kan optreden als u probeert LogMeIn-hostsoftware te installeren op een Windows-pc.

Oplossing: Installeer LogMeIn handmatig vanaf de opdrachtregel

I. Download de software

1. Download het installatieprogramma: https://secure.logmein.com/logmein.zip.
  2. Sla het zip-bestand op uw bureaublad of een andere locatie naar keuze op.
  3. Pak de bestanden uit in C:\LMI (mogelijk moet u deze map eerst maken op uw C-schijf).

II. Verwijder LogMeIn

LET OP: Wees voorzichtig als u wijzigingen aanbrengt in het register van uw computer! Aarzel niet om contact op te nemen met LogMeIn voor hulp.

Tip: Als u tijdens een van de stappen van dit proces de fout Toegang geweigerd krijgt, start u de computer opnieuw op en gaat u door met het proces.
  1. Beëindig de LogMeIn-services die actief zijn op uw computer. Hiervoor opent u Taakbeheer en beëindigt u de sessies van:
    • LMIGuardian.exe
    • LogMeIn.exe
    • LogMeInSystray.exe
    • ramaint.exe
  2. Ga naar de map Program Files en verwijder de map LogMeIn (deze bevindt zich meestal in C:\Program Files).
  3. Open de Register-editor met de toetsencombinatie Windows+R  en typ regedit in het vak Openen .
  4. Ga naar HKEY_CURRENT_USER\Software en verwijder de map LogMeIn.
  5. Ga naar HKEY_LOCAL_MACHINE\Software en verwijder de map LogMeIn.
  6. Ga naar HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Current Control Set\Services en verwijder het volgende:
    • LMIInfo
    • LMImaint
    • LMImirr
    • LMIfsClinetNP
    • LMIRfsDriver
    • LogMeIn
  7. Ga naar HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run en verwijder de waarde LogMeIn GUI in de tekenreeks.
  8. Start de computer opnieuw op.

Nadat de computer opnieuw is opgestart, moet LogMeIn zijn verwijderd.

III. Installatie vanaf de opdrachtprompt

Ga door op basis van uw besturingssysteem.

32-bit Windows

1. Open de opdrachtprompt met de toetsencombinatie Windows+R en typ cmd in het vak Openen .
  2. Typ cd C:\lmi\x86 en druk op Enter. De volgende directory wordt geopend: C:\lmi\x86.
  3. Typ logmein install -port xxxx en druk op Enter.
    • Tip: Vervang XXXX door de poort van uw keuze.

Er verschijnt een bericht dat de installatie is gelukt.  Sluit het opdrachtregelvenster en klik op Open LogMeIn in het bericht dat verschijnt. Volg de stappen om de computer toe te wijzen aan uw LogMeIn-account.

64-bit Windows

1. Open de opdrachtprompt met de toetsencombinatie Windows+R en typ cmd in het vak Openen .
  2. Typ cd C:\lmi\x64 en druk op Enter. De volgende directory wordt geopend: C:\lmi\x64.
  3. Typ logmein install -port xxxx en druk op Enter
    • Tip: Vervang XXXX door de poort van uw keuze.

Er verschijnt een bericht dat de installatie is gelukt. Sluit het opdrachtregelvenster en klik op Open LogMeIn in het bericht dat verschijnt. Volg de stappen om de computer toe te wijzen aan uw LogMeIn-account.

Neem contact op met de afdeling Klantensupport van LogMeIn als u liever geen installatie vanaf de opdrachtregel uitvoert of als het probleem hierdoor niet wordt verholpen.

Product