Tweeledige verificatie instellen in LastPass Authenticator voor Rescue

Information

Body

Hoofdbeheerders kunnen u vragen tweeledige verificatie te gebruiken als u zich aanmeldt bij Rescue. In dit gedeelte leest u hoe u met de Authenticator-app van LastPass tweeledige verificatie kunt instellen om uw identiteit te bevestigen.

1. Als u zich met de LogMeIn Rescue-aanmeldingsgegevens aanmeldt op de Rescue-website of in de Technician Console van Rescue Desktop, wordt u gevraagd een tweede verificatiemethode voor uw account in te stellen. Klik op Configuratie. De pagina Tweeledige verificatie instellen wordt weergegeven.
  2. Klik op de pagina Tweeledige verificatie instellen op optie Tweeledige verificatie instellen. De pagina Bescherm uw account wordt weergegeven.
  3. Klik op de pagina Bescherm uw account op Mobiele app instellen. De pagina Mobiele app instellen wordt weergegeven.
    Tip: Als u de mobiele app van LastPass Authenticator al hebt, klikt u op Volgende.
  4. Download de LastPass Authenticator-app en klik op Volgende.
  5. Start de LastPass Authenticator-app op uw apparaat en scan de QR-code als volgt:

1. Tik in de LastPass Authenticator-app op de + (plus).
    2. Houd uw apparaat voor het scherm met de Rescue-website om de code te scannen.
    Er wordt een bericht weergegeven dat uw apparaat is gekoppeld aan uw LogMeIn Rescue-account. Tik om het bericht weer te verwijderen.
  6. Ga terug naar de pagina Bescherm uw account en stel in welke reservemethode u wilt gebruiken om de code te ontvangen wanneer de primaire methode niet beschikbaar.
    1. Klik op SMS-bericht instellen. De pagina SMS-bericht als reserve instellen wordt weergegeven.
    2. Voer het telefoonnummer in waarnaar de aanmeldingscodes moeten worden verzonden en klik op Volgende. Er wordt een code verzonden naar uw telefoon in een SMS-bericht.
    3. Open het SMS-bericht van LogMeIn Rescue op uw telefoon.
    4. Voer de code uit het SMS-bericht in op de pagina Telefoonnummer verifiëren.
    5. Klik op SMS instellen voltooien.
    U keer terug naar de pagina Bescherm uw account.
  7. Klik op Activeren onderaan de pagina om tweeledige verificatie in te schakelen. De pagina Uw wijzigingen zijn opgeslagen wordt weergegeven.
  8. Klik op Gereed. U kunt zich nu aanmelden bij uw Rescue-account of de Technician Console van Rescue Desktop met tweeledige verificatie.