Over LogMeIn Rescue+Mobile

Body

Met LogMeIn Rescue+Mobile kunnen technici voor ondersteuning op afstand snel verbinding maken met, en ondersteuning bieden aan de meeste gangbare smartphones; alsof ze het apparaat zelf in handen hebben. Het product ondersteunt apparaten met Apple iOS, Android en BlackBerry.

De Rescue+Mobile-extensie kan u helpen om geld en tijd te besparen, meer problemen bij het eerste contact op te lossen en gebruikers te laten zien hoe zij hun smartphone of tablet moeten gebruiken.

Wat u krijgt

• Besturing op afstand van de meeste, bekende smartphone-platforms
  • Beproefde helpdesktechnologie
  • Gereduceerde ondersteuningskosten
  • Verhoogde klanttevredenheid
  • Verhoogde adoptiesnelheid van nieuwe diensten
  • Meer oplossingen bij het eerste contact en minder retourzendingen van apparaten waarvan het probleem niet gevonden is
  • De mogelijkheid om moeilijke problemen voor uw goede klanten op te lossen
  • Kortere ondersteuningslijnen bij uw verkooppunten
ProductLogMeIn Rescue; LogMeIn Rescue