Producten

Alle producten
LogMeIn Rescue
Rescue Lens
LogMeIn Central
LogMeIn Pro
LogMeIn Backup
LogMeIn Hamachi
RemotelyAnywhere
AppGuru
BoldChat
Cubby
join.me
LastPass
Meldium
Xively

Contact opnemen

Bel ons Sluiten X
U kunt ons bereiken op het volgende nummer:

Netherlands: 0-800-022-5434

Klik hier voor alternatieve telefoonnummers

Ons support-team is beschikbaar van 19:30 uur op zondag tot 21:00 uur op vrijdag, EST.
Welkom bij de klantenservice van LogMeIn!
Zoekopdracht opnieuw instellen
Zoeken

Artikel

Over taalinstellingen aan klantzijde

Information

Body

De LogMeIn Rescue Applet, Instant Chat, en de Calling Card zullen in de taal werken die als actieve taal op de computer van de klant is geselecteerd.

Wanneer de applet niet beschikbaar is in de taal van de klant, zal de Engelse versie worden gebruikt.

Het Instant Chat-venster heeft een taalselector, de applet en Calling Card hebben deze niet.

De mobiele applet zal automatisch de taalinstelling van de te ondersteunen smartphone detecteren en in deze taal werken. Wanneer de applet niet beschikbaar is in de taal van de klant, zal de Engelse versie worden gebruikt.
Tip: In Windows wordt de taal ingesteld met gebruik van het Configuratiescherm > Landinstellingen > Beheer.

Voorbeeld

Stel dat u een technicus bent die zich in Groot-Brittannië bevindt en Rescue in het Engels gebruikt. U neemt contact op met een klant in Duitsland. Uw klant gebruikt een Duitse versie van Windows, maar ze heeft haar Landinstellingen gewijzigd naar het Turks. Zij zal de applet in het Turks zien.

ProductLogMeIn Rescue; LogMeIn Rescue