Over LogMeIn Rescue

Body

LogMeIn Rescue wordt gebruikt om directe ondersteuning op afstand te verlenen aan klanten en werknemers. Met Rescue kunt u, via het web, binnen enkele seconden op afstand een pc, Mac of smartphone besturen, zonder eerst de software te installeren.

• Verhoog het aantal oplossingen bij het eerste contact. Zaken als het kunnen afhandelen van meerdere sessies, Instant Chat en Samenwerkende technici, helpen escalaties naar tweedelijnsondersteuning te verminderen en meer problemen tijdens het eerste telefoongesprek op te lossen.
  • Reduceer de gemiddelde afhandelingstijden. Geavanceerde tools voor het stellen van diagnoses, samenwerking en rapportages versnellen het opsporen en oplossen van problemen.
  • Verminder kostbare retourzendingen van apparaten. Via diagnosetools, de geschiedenis van het apparaat, en extern configureren van het apparaat kunnen technici meer problemen op afstand oplossen en onnodige retourzendingen verminderen.

Om abonnementen te bestellen of u aan te melden voor een gratis proefversie of demo, gaat u naar de LogMeIn Rescue-website: https://www.logmeinrescue.com/.

ProductLogMeIn Rescue; LogMeIn Rescue