Een onbeheerde sessie beginnen

Body

Via Onbeheerde toegang kan een technicus verbinding maken met een computer op afstand wanneer er geen gebruiker aanwezig is.

Vereisten:
  • De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om onbeheerde toegang te gebruiken
  • De computer van de klant moet ingeschakeld zijn en mag niet in slaapmodus verkeren wanneer de technicus een onbeheerde sessie moet kunnen uitvoeren.
  1. Op de sessiewerkbalk klikt u op het pictogram Computers. De lijst Computers wordt weergegeven.
  2. Selecteer een computer uit de lijst.
  3. Klik op Verbinden.
  4. U moet geldige beheerdergegevens invoeren, tenzij u aanmeldingsgegevens gebruikt die zijn ingevoerd door de klant tijdens het instellen van onbeheerde toegang.
U kunt nu de Technician Console gebruiken om ondersteuning op afstand te bieden.