Een sessie overdragen

LogMeIn Rescue Technician Console

De Technicusgroep van de agent moet de bevoegdheid hebben om sessies over te dragen.

1. Selecteer een sessie in de Sessielijst en klik op Overdragen.

Het venster Sessie overdragen wordt weergegeven.
  2. In het veld Opmerking invoeren voert u nuttige informatie in voor de technicus aan wie u de sessie overdraagt.
  3. In het vak Zoeken kunt u het betreffende lid van de organisatie lokaliseren aan wie u de sessie wilt overdragen.

U kunt kiezen uit leden van de organisatie die vetgedrukt worden weergegeven.
    Opmerking: De lijst met zichtbare organisatieleden in het dialoogvenster Sessie overdragen is afhankelijk van de toestemming die is verleend door een Rescue-beheerder.
  4. Selecteer de technicus aan wie u de sessie wilt overdragen.
  5. Klik op OK.

De sessie verschijnt in de Sessielijst van de geselecteerde technicus als inkomend en in uw sessielijst als uitgaand.
    Tip: Om de overdracht te annuleren, klikt u op Starten terwijl de sessie Uitgaand is.
  6. De ontvangende technicus selecteert de sessie en klikt op Starten om deze te activeren.

De sessie wordt verwijderd uit uw Sessielijst.
De overdracht is voltooid.