Toepassingen die zijn geïnstalleerd op een mobiel apparaat bekijken

Information

Body

De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om systeeminformatie weer te geven.

De sessie moet Actief zijn.

Ondersteunde platforms:
  • Android
  • BlackBerry (Serviceboeken)
  • Niet beschikbaar voor iOS
  1. Klik in het Tabblad Systeeminfo op Toepassingen.
  2. Klik op Toepassingsinformatie aanvragen om gegevens op te vragen van het apparaat van de klant. De klant wordt eventueel gevraagd om het verzoek te aanvaarden of te verwerpen.
Alle toepassingen die op het apparaat zijn geregistreerd worden weergegeven.
Bijbehorende Click2Fix-widgets
  • Processenwidget
  • Toepassingenwidget