Algemene systeeminformatie voor een mobiel apparaat bekijken

Information

Body

De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om systeeminformatie weer te geven.

De sessie moet Actief zijn.

1. Klik op het Tabblad Systeeminfo op Dashboard. De Dashboard voor systeeminformatie wordt weergegeven.
  2. Klik op Informatie aanvragen om gegevens op te vragen van het apparaat van de klant. De klant wordt eventueel gevraagd om het verzoek te aanvaarden of te verwerpen.
  3. De volgende informatie is beschikbaar ter inzage, afhankelijk van het besturingssysteem van de klant.

Android BlackBerry Apple iOS
    Systeeminformatie Ja Ja Ja
    Besturingssysteem Ja Ja Ja
    Standaard browserpad Nee Nee Nee
    Apparaatmodel Ja Ja Ja
    Scherm apparaat Ja Ja Ja
    Pincode apparaat Nee Ja Nee
    Landinstellingen en Tijdzone Nee Ja Nee
Bijbehorende Click2Fix-widgets
  • Systeemwidget
  • Informatiebalk