Geluidssignalen instellen

Body

Stel de Technician Console in om geluid af te spelen wanneer zich speciale gebeurtenissen voordoen.

De geluiden zijn standaardgeluiden en kunnen niet worden aangepast.

1. In het menu Opties van de Technician Console, selecteert u Geluidsignalen configureren. Het dialoogvenster Geluidsignalen wordt weergegeven.
  2. U kunt de volgende opties instellen:
    • Een geluid afspelen wanneer de Technician Console geminimaliseerd is en er een nieuwe sessie binnenkomt in een privé- of kanaalwachtrij.
    • Een geluid afspelen wanneer de Technician Console geopend is en er een nieuwe sessie binnenkomt in een privé- of kanaalwachtrij.
    • Een geluid afspelen wanneer een klant per ongeluk de verbinding verbreekt
    • Een geluid afspelen wanneer de netwerkverbinding tijdelijk verbroken is
    • Een geluid afspelen wanneer een klant een verzoek om toestemming weigert
    • Een geluid afspelen wanneer een sessiestatus in Urgent wijzigt
    • Een geluid afspelen wanneer een nieuwe chattekst binnenkomt terwijl Technician Console is geminimaliseerd of niet is geselecteerd
    • Een geluid afspelen wanneer een nieuwe chattekst binnenkomt en het chatvak niet is geselecteerd
    • Een geluid afspelen wanneer een klant een bestand verstuurt
    Wanneer de geselecteerde gebeurtenissen zich voordoen, wordt er een geluid afgespeeld.
  3. Klik op OK om uw instellingen toe te passen.