Welkom bij de klantenservice van LogMeIn!
Zoekopdracht opnieuw instellen
Zoeken

Artikel

Uw scherm delen met een klant

Information

 
Body

LogMeIn Rescue Technician Console

Met één enkele klik geeft u een klant toegang om uw bureaublad te bekijken.

Vereisten:
  • Bij de klant moet de Rescue-applet of de Calling Card geactiveerd zijn
  • De functie Schermen delen met technicus werkt niet tijdens Instant Chat wanneer de klant de Rescue-applet niet heeft gedownload.
  • Scherm delen met technicus werkt niet wanneer de technicus de Technician Console voor Mac gebruikt.
  • De klant moet over een ondersteund Windows besturingssysteem beschikken (Schermen delen is op dit moment niet compatibel met Mac)
  • Schermen delen met klanten toestaan moet geactiveerd zijn op het niveau van de Technicusgroep in het Beheercentrum
  1. Tijdens een actieve sessie, klikt u op de knop Schermen delen in het chatvak of op de sessiewerkbalk.

    Knop Schermen delen Sessiewerkbalk, Knop Schermen delen

    De klant ziet uw bureaublad in een nieuw venster.

    Belangrijk: Wanneer het bureaublad van de klant wordt weergegeven op uw scherm, zal de klant een verwarrend "spiegeleffect" zien tijdens het Schermen delen met technicus. Om verwarring te voorkomen, dient u uw bureaublad niet te delen tijdens de besturing op afstand.
  2. Om de functie Schermen delen met technicus te beëindigen en met de ondersteuningssessie door te gaan, klikt u nogmaals op Schermen delen.

    Knop Schermen delen met eindklant Knop Schermen delen met eindklant, Sessiewerkbalk

    De klant kan het Schermen delen met technicus beëindigen door het venster Schermen delen te sluiten. De sessie blijft dan actief.

Tip: U kunt uw scherm ook delen met een klant wanneer u deelneemt aan een Samenwerkingssessie als een Samenwerkende Technicus.
ProductLogMeIn Rescue

Is dit artikel nuttig voor u?

 

   



Feedback

Laat ons weten hoe we de informatie in dit artikel kunnen verbeteren.

Resterende tekens: 255

 

Sluiten X