Een pc- of Mac-sessie beginnen via de pincode

LogMeIn Rescue Technician Console

Volg deze procedure om verbinding met een klant te maken via een pincode.

De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om privésessies te starten.

De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om de verbindingsmethode via pincode te gebruiken.

1. Klik in de sessiewerkbalk op Nieuwe sessie.

Het venster Nieuwe sessie maken wordt weergegeven.
  2. Voer de naam van de klant of een andere identificatie in het veld Naam in.

U zult deze naam gebruiken om de sessie op het tabblad Actieve Sessies en in de Sessielijst te herkennen.
  3. Selecteer het tabblad Pincode.
  4. Klik op Pincode maken.

Rescue genereert een pincode van 6 cijfers en geeft deze weer in het venster Nieuwe Sessie Genereren in het logbestand van de sessie.
  5. Vraag de klant om naar de webpagina te gaan waar de pincode kan worden ingevoerd.

Desktops en notebooks kunnen verbinding maken op www.LogMeIn123.com.
    Tip: Geen toegang tot www.LogMeIn123.com? Probeer www.123Rescue.com.
  6. De klant geeft de pincode op en klikt op Verbinding maken met technicus.

Er wordt een dialoogvenster weergegeven waarin de klant wordt gevraagd de Rescue-applet te downloaden.
  7. Vraag de klant om de applet te downloaden.

Het downloaden duurt ongeveer 15 tot 30 seconden.
    Opmerking: De download-procedure kan verschillen, afhankelijk van het besturingssysteem en de browser van de klant.
  8. Wanneer de download is voltooid, vraagt u de klant om op Uitvoeren te klikken om de applet uit te voeren.

Wanneer de applet is geïnstalleerd, verandert de status van de klant van Bezig met verbinden in Bezig met wachten.
  9. Selecteer de sessie in de sessielijst en klik op Starten om de sessie op te halen.

De status van de klant wordt ingesteld op Actief.
U kunt nu de Technician Console gebruiken om ondersteuning op afstand te bieden.