Een pc- of Mac-sessie beginnen via een link in een hulpprogramma voor berichten

Information

Body

LogMeIn Rescue Technician Console

Volg deze procedure om met een klant verbinding te maken via een link die u naar de klant verstuurt met gebruik van een berichtendienst of ander hulpprogramma voor berichten.

De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om privésessies te starten.

De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om de verbindingsmethode via een link te gebruiken.

1. Klik in de sessiewerkbalk op Nieuwe sessie.

Het venster Nieuwe sessie maken wordt weergegeven.
  2. Voer de naam van de klant of een andere identificatie in het veld Naam in.

U zult deze naam gebruiken om de sessie op het tabblad Actieve Sessies en in de Sessielijst te herkennen.
  3. Selecteer het tabblad Link.
  4. Klik op Koppeling kopiëren naar Klembord.

De link wordt naar uw klembord gekopieerd.
  5. Plak de link in uw hulpprogramma voor berichten en stuur het naar uw klant.
  6. Vraag uw klant om het bericht te openen en op de link te klikken of deze in de browser te plakken.

Er wordt een dialoogvenster weergegeven waarin de klant wordt gevraagd om de Rescue-applet te downloaden.
  7. Vraag de klant om de applet te downloaden.

Het downloaden duurt ongeveer 15 tot 30 seconden.
    Opmerking: De download-procedure kan verschillen, afhankelijk van het besturingssysteem en de browser van de klant.
  8. Wanneer de download is voltooid, vraagt u de klant om op Uitvoeren te klikken om de applet uit te voeren.

Wanneer de applet is geïnstalleerd, verandert de status van de klant van Bezig met verbinden in Bezig met wachten.
  9. Selecteer de sessie in de sessielijst en klik op Starten om de sessie op te halen.

De status van de klant wordt ingesteld op Actief.
U kunt nu de Technician Console gebruiken om ondersteuning op afstand te bieden.