Een script implementeren

Body

Volg deze procedure om een script te implementeren tijdens een actieve sessie.

Scriptimplementatie moet geactiveerd zijn op het niveau van de Technicusgroep in het Beheercentrum.

1. Selecteer het tabblad Scripts. Een lijst van beschikbare scripts wordt weergegeven.
  2. Selecteer het script dat u wilt implementeren.
  3. Klik op Implementeren. Het script is geïmplementeerd
Let op: Als u geneste scripts handmatig wilt uitvoeren, moet de toestemming Geneste scripts uitvoeren in het Beheercentrum zijn ingesteld.

Geneste scripts worden door beheerders in het Beheercentrum geconfigureerd.