Sessies opnemen

Body

Volg deze procedure om een opname te maken van alle schermactiviteiten tijdens de besturing op afstand of de sessie Bureaubladweergave.

De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om sessies op te nemen.

1. Tijdens de Externe besturing of Weergave bureaublad, klikt u op het pictogram Schermopname op de Werkbalk Externe besturing.

Schermopname

2. Selecteer Schermopname starten. Wanneer u dit nog niet hebt gedaan, zult u worden gevraagd om een map te kiezen waarin de opnamen zullen worden opgeslagen.
    Opmerking: De klant wordt tijdens een sessie voor besturing op afstand om toestemming gevraagd wanneer de technicus begint met opnemen. Deze vraag wordt ook weergegeven als de klant de technicus eerder al toegang tot zijn computer heeft verleend.
  3. Het opnemen begint. Alle activiteit op het scherm van de klant zal worden opgenomen.
  4. Om de opname te stoppen, klikt u opnieuw op de knop Schermopname en selecteert u Schermopname beëindigen. De schermopname is beëindigd. De sessie wordt niet beëindigd.
De opname wordt opgeslagen op de toegewezen locatie.
Tip: Selecteer Opties > Map voor schermopname om de map te kiezen waar u het opnamebestand wilt opslaan... .
Opmerking: De bestandsindeling van het opnamebestand wordt ingesteld in het Beheercentrum van LogMeIn Rescue op het tabblad Instellingen. Wanneer bestanden worden opgeslagen in de LogMeIn RCREC-indeling, dan zult u deze op een Windows-pc in AVI moeten omzetten met behulp van de LogMeIn Rescue AVI-conversietool.