De Rescue Applet opnieuw starten als Windows-systeemservice of Mac Daemon

Information

Body

Om u aan te melden als een andere gebruiker van Windows of Mac, moet u de applet opnieuw starten als Windows-systeemservice of Mac OS X daemon.

U moet zich in een Actieve sessie bevinden met een klant die niet over beheerdersrechten op de host beschikt. U moet in staat zijn om de aanmeldingsgegevens van de Beheerder in te voeren.

1. In de werkruimte van de Technician Console, selecteert u het tabblad Bureaublad van de klant (dit is het tabblad dat u gebruikt om de besturing op afstand en de weergave van het bureaublad te starten).
  2. In de velden van de Gebruikersnaam en het Wachtwoord, voert u de geldige aanmeldingsgegevens van de Beheerder in voor het apparaat dat op afstand bestuurd moet worden.

Tip: Als u de domeinnaam opgeeft in het veld Gebruikersnaam, gebruikt u de volgende notatie gebruikersnaam@domein en domein\gebruikersnaam.
  3. Klik op Applet opnieuw starten als Windows-systeemservice (of Mac Os X daemon).

In het chatlogbestand wordt aangegeven wanneer de klantapplet is gestart als Windows-systeemservice (of Mac OS X daemon) en de verbinding opnieuw tot stand is gebracht.
  4. Besturing op afstand starten.
  5. Afmelding van de huidige gebruiker of wisselen tussen gebruikers zonder de verbinding met de machine te verbreken.
Tip: Om het aanmeldingsscherm tijdens een sessie voor besturing op afstand te activeren, drukt u op de snelkoppeling Ctrl-Alt-Insert of klikt u op de Ctrl-Alt-Del-knop op de Werkbalk externe besturing.
Opmerking: Rescue zorgt ervoor dat de technicus afgemeld wordt aan het einde van iedere sessie waarin een technicus de applet opnieuw opstart als een Windows-systeemservice. De klant moet zich aan het einde van de supportsessie weer aanmelden bij zijn oorspronkelijke account met beperkte rechten om zodoende mogelijke beveiligingsrisico's te elimineren.