QuickNav: snel naar specifieke locaties navigeren op een Mobiel Apparaat

Information

Body

Click2Fix biedt de QuickNav-widget, die technici de mogelijkheid geeft om snel naar specifieke instellingen of locaties op het apparaat van een klant te navigeren.

De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om Click2Fix voor mobiel te gebruiken.

De sessie moet Actief zijn.

Klik op het tabblad Click2Fix onder QuickNav op de locatie die u wilt openen op het apparaat van de klant.

Ziet u uw keuze er niet tussen staan? Klik op Meer... voor een lijst met alle beschikbare locatie-items.

Tip: Zet uw favoriete items vast in de widget.
De geselecteerde locatie wordt geopend op het apparaat van de klant.

QuickNav-voorbeelden

Met besturing op afstand. U bestuurt het apparaat van de klant en wilt de privacy-instellingen wijzigen. In plaats van door de privacy-instellingen heen te klikken, klikt u op het QuickNav-item Privacy. U ziet dat de locatie 'Privacy-instellingen' wordt geopend op het apparaat van de klant.

Zonder besturing op afstand. U wilt de klant begeleiden naar de privacy-instellingen op zijn of haar mobiele apparaat. In plaats van de klant door alle stappen van de privacy-instellingen heen te loodsen, klikt u op het QuickNav-item Privacy. De locatie 'Privacy-instellingen' wordt geopend. Nu kunt u de klant helpen de juiste instelling te wijzigen.