Producten

Alle producten
LogMeIn Rescue
LogMeIn Central
LogMeIn Pro
Rescue Lens
LogMeIn Hamachi
LogMeIn Backup
RemotelyAnywhere
De GoTo Family
AppGuru
BoldChat
Cubby
join.me
LastPass
Meldium
Xively

Contact opnemen

Bel ons Sluiten X
U kunt ons bereiken op het volgende nummer:

Netherlands: 0-800-022-5434

Klik hier voor alternatieve telefoonnummers

Ons support-team is beschikbaar van 19:30 uur op zondag tot 21:00 uur op vrijdag, EST.
Welkom bij de klantenservice van LogMeIn!
Zoekopdracht opnieuw instellen
Zoeken

Artikel

Sessie-einde- en afmeldingsprompts instellen

Information

Body

Stel de Technician Console zo in dat deze om bevestiging vraagt wanneer u een klantensessie beëindigt of wanneer u zich afmeldt uit de Technician Console.

1. In de Technician Console, selecteert u Opties.

Het menu Opties gaat open.
  2. U kunt de volgende opties instellen:
    • Selecteer Vragen voordat sessie wordt beëindigd wanneer u wilt dat, iedere keer dat u een klantsessie sluit, er om een bevestiging wordt gevraagd.
    • Selecteer Vragen voordat Console wordt gesloten wanneer u wilt dat, iedere keer dat u de Technician Console sluit of u afmeldt, er om een bevestiging wordt gevraagd.