Sessie-einde- en afmeldingsprompts instellen

Body

Stel de Technician Console zo in dat deze om bevestiging vraagt wanneer u een klantensessie beëindigt of wanneer u zich afmeldt uit de Technician Console.

1. In de Technician Console, selecteert u Opties. Het menu Opties gaat open.
  2. U kunt de volgende opties instellen:
    • Selecteer Vragen voordat sessie wordt beëindigd wanneer u wilt dat, iedere keer dat u een klantsessie sluit, er om een bevestiging wordt gevraagd.
    • Selecteer Vragen voordat Console wordt gesloten wanneer u wilt dat, iedere keer dat u de Technician Console sluit of u afmeldt, er om een bevestiging wordt gevraagd.