Voorgedefinieerde antwoorden en URL's exporteren

Body

Een beheerder of technicus kan een reeks van standaardantwoorden en URL's maken en deze vervolgens exporteren naar een XML-bestand. Andere technici zullen dan in staat zijn om de antwoorden en URL's te importeren in hun eigen Technician Console.

1. Een reeks van voorgedefinieerde antwoorden en URL's maken.
  2. In het menu Hulpprogramma's selecteert u Manage Predefined Replies (voorgedefinieerde antwoorden beheren). Het tabblad Voorgedefinieerde antwoorden beheren wordt weergegeven in de werkruimte van de Technician Console.
  3. Op het tabblad Voorgedefinieerde antwoorden beheren, klikt u op het tabblad Importeren/Exporteren.
  4. Klik op Exporteren. Het dialoogvenster Opslaan als wordt weergegeven met replies.xml in het veld Bestandsnaam.
  5. Kies een locatie waar u replies.xml wilt opslaan. U dient een locatie te kiezen die toegankelijk is voor andere leden van uw organisatie.
    Let op: Bestanden die tijdens een sessie zijn opgeslagen/geëxporteerd zijn beschikbaar via /Gebruikers/[user]/Bibliotheek/Application Support/LogMeIn-Rescue/Bottles/logmeinrescue/drive_c/users/crossover/My Documents
  6. Klik op Opslaan. Uw antwoorden en URL's worden opgeslagen als een XML-bestand.