Notities maken tijdens een sessie

Body

U kunt notities maken tijdens sessie en de notities opslaan samen met de sessie in het logbestand in de Sessiegeschiedenis.

Opmerking: Als een iOS-apparaat wordt ondersteund is het tabblad Geschiedenis en Notities niet beschikbaar.
  1. Tijdens een actieve sessie, klikt u op het tabblad Geschiedenis & Notities.

Het tabblad Geschiedenis bevat twee subtabbladen: Geschiedenis en Notities toevoegen/bewerken.

2. Klik op het tabblad Notities toevoegen/bewerken.
  3. Voer uw notitie in op het tabblad toevoegen/bewerken.
  4. Klik op Opslaan om uw notitie op te slaan.
Een technicus zal in staat zijn om de notitie te bekijken in het tabblad Geschiedenis tijdens de volgende sessie met hetzelfde apparaat.