Bestanden beheren op een mobiel apparaat

Body

Gebruik Bestandsbeheer om gemakkelijk en veilig bestanden over te brengen tussen uw computer en het apparaat van de klant.

Ondersteunde platforms:
  • Android
  • BlackBerry
  • Niet beschikbaar voor iOS
Andere vereisten:
  • De Technicusgroep van de agent moet de bevoegdheid hebben om Bestandsbeheer te starten.
  • De sessie moet Actief zijn.
  1. Op het tabblad Bestandsbeheer van de Technician Console, klikt u op Sessie voor bestandsbeheer starten.

De klant wordt mogelijk gevraagd om het verzoek om zijn/haar apparaat te besturen te aanvaarden of te verwerpen. Wanneer dit het geval is, vraagt u de klant om het verzoek te aanvaarden.

De sessie voor Bestandsbeheer begint.
  2. Gebruik de werkbalk van Bestandsbeheer om met de bestanden en mappen van de klant te werken. Alle andere tabbladen in de werkruimte blijven beschikbaar.
  3. Om de sessie voor Bestandsbeheer te beëindigen, klikt u op het rode X-symbool op de werkbalk van Bestandsbeheer. De sessie voor Bestandsbeheer wordt beëindigd, maar de sessie blijft actief.
Opmerking: U kunt met Bestandsbeheer bestanden verplaatsen en wissen van de SD-kaart van het apparaat, maar niet uit het geheugen. Vanuit het geheugen van het apparaat kunt u alleen bestanden kopiëren naar uw lokale station.