De Rescue Applet lanceren tijdens Instant Chat

Body

Tijdens een Instant Chat-sessie meldt het dialoogvenster Chat-Only Mode (modus alleen-chatten) aan de technicus dat de geavanceerde Rescue-hulpmiddelen alleen geactiveerd kunnen worden wanneer de klant de Rescue-Applet geactiveerd heeft.

1. In het dialoogvenster Chat-Only Mode (modus alleen-chatten) klikt u op Vragen om download.

De klant ontvangt een bericht dat hem vraagt de Rescue-applet te downloaden door op een link in het chatvenster te klikken.
  2. De klant klikt op de link en installeert de applet.

De Instant Chat-interface fungeert nu als volwaardige Rescue-applet.
Zodra de applet draait, kan de technicus de besturing op afstand starten en andere activiteiten uitvoeren die hij/zij normaal ook kan uitvoeren, met behulp van de Rescue-applet.