Een sessie onderbreken

LogMeIn Rescue Technician Console

De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om sessies te onderbreken.

Een sessie kan 14 dagen onderbroken worden.

1. Op de Sessielijst selecteert u de sessie die u wilt onderbreken.
  2. Klik op de knop Onderbreken.

Onderbreken

De sessie blijft in uw Sessielijst met de status Onderbroken.
    Tip: De timer voor de sessie toont zowel de onderbroken tijd, als de totale tijd van de sessie.
Een actieve sessie voor besturing op afstand wordt gesloten wanneer u een klant in de wachtrij zet. Om de sessie te herstellen, selecteert u de sessie en klikt u op Starten.
Opmerking: U kunt altijd tien actieve sessies onderhouden. Omdat onderbroken sessies niet gelden als actief, biedt de onderbrekingsfunctie u flexibiliteit bij het beheren van meerdere sessies.