Bestanden beheren op het apparaat van een klant

Body

Gebruik Bestandsbeheer om gemakkelijk en veilig bestanden over te brengen tussen uw computer en het apparaat van de klant.

Vereisten:
  • De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om Bestandsbeheer te starten.
  • Tijdens Instant Chat kan Bestandsbeheer alleen worden gestart wanneer de klant de Rescue-applet heeft gedownload.
  • De sessie moet Actief zijn
  1. Op het tabblad Bestandsbeheer van de Technician Console klikt u op Sessie voor bestandsbeheer starten.

De klant wordt gevraagd om het verzoek om zijn/haar computer te besturen, te aanvaarden of te verwerpen.
  2. Vraag de klant om het verzoek te aanvaarden.

De sessie voor Bestandsbeheer begint.
  3. Gebruik de werkbalk van Bestandsbeheer om met de bestanden en mappen van de klant te werken.

Alle andere tabbladen in de werkruimte blijven beschikbaar.
  4. Om de sessie voor Bestandsbeheer te beëindigen, klikt u op het rode X-symbool op de werkbalk van Bestandsbeheer.

De sessie voor Bestandsbeheer wordt beëindigd, maar de sessie blijft actief.
Let op!:
Het overdragen of onderbreken van de sessie zal de sessie voor Bestandsbeheer beëindigen.