Instellingen doorvoeren op een mobiel apparaat vanuit Apparaatconfiguratie

Information

Body

Gebruik het tabblad Apparaatconfiguratie om de instellingen op het apparaat van de klant te wijzigen.

De technicus moet een actieve licentie voor de Rescue+Mobile-extensie hebben.

De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om mobiele apparaatinstellingen te configureren.

Voor Android en iOS zijn aanvullende machtigingen vereist in het tabblad Instellingen onder Configuratie van mobiel apparaat in het beheercentrum.

De sessie moet Actief zijn.

1. Selecteer het tabblad Apparaatconfiguratie in de Technician Console. De beschikbare instellingen worden weergegeven.
  2. Kies uit de beschikbare instellingen.

Platform Beschikbare tabbladen
    Android
    • Wi-Fi-instellingen
    • APN-instellingen
    iOS
    • E-mailinstellingen
    • Instellingen uitwisseling ActiveSync
    • Instellingen toegangspunt
    • Instellingen toegangscode
    • Instellingen beperkingen
    • Webclip-instellingen
    • Wi-Fi-instellingen
    BlackBerry
    • E-mailinstellingen
  3. Klik op Instellingen aanvragen om de instellingen op het apparaat van de klant te bekijken.

Belangrijk: Wi-Fi moet zijn ingeschakeld.
    De instellingen worden weergegeven.
  4. Klik op Instellingen doorvoeren.

Let op: Wi-Fi moet zijn ingeschakeld.
    Voor de meeste besturingssystemen worden de instellingen op het apparaat van de klant toegepast meteen nadat ze worden doorgestuurd.
    Belangrijk: Klanten met iOS wordt gevraagd om een profiel te installeren.
Bijbehorende Click2Fix-widgets
  • Mobielnetwerkwidget
  • Verbindingswidget
  • E-mailwidget