Het bureaublad van een klant bekijken zonder de besturing over te nemen

Information

Body

Gebruik Bureaubladweergave om het bureaublad van de klant te bekijken zonder de besturing van het apparaat over te nemen.

Vereisten:
  • De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om Bureaubladweergave te starten.
  • Tijdens Instant Chat kan Bureaubladweergave alleen worden gestart wanneer de klant de Rescue-applet heeft gedownload.
  • De sessie moet Actief zijn
  1. Op het tabblad Bureaublad van de klant van de Technician Console, klikt u op Sessie voor weergave van bureaublad starten. Wanneer de klant wordt gevraagd om uw verzoek te aanvaarden of af te wijzen, laat deze het verzoek aanvaarden.
  2. Met de werkbalk Externe besturing kunt u de sessie beheren. Tijdens Bureaubladweergave worden bepaalde werkbalkopties uitgeschakeld. Alle andere tabbladen in de werkruimte blijven beschikbaar.
  3. Om Bureaubladweergave te beëindigen, klikt u op het rode X-symbool op de Werkbalk externe besturing. Bureaubladweergave wordt beëindigd, maar de sessie blijft actief.