Deelnemen aan een Samenwerkingssessie

Body

Met Samenwerkende technici kunnen meerdere technici tegelijkertijd een klant helpen. Technici kunnen de probleemoplossing verbeteren door andere (online en beschikbare) experts van binnen of buiten hun Rescue-organisatie uit te nodigen voor een actieve sessie.

Samenwerking geschiedt alleen op uitnodiging.

Deze procedure gaat ervan uit dat u bent uitgenodigd door een hoofdtechnicus vanuit uw eigen organisatie.

Beheerders kunnen zichzelf uitnodigen met behulp van de functie Technicus controleren.

1. U ziet een sessie in uw Sessielijst met de status Uitnodiging. Selecteer de sessie.
  2. Klik op de sessiewerkbalk op Starten om de uitnodiging te accepteren en aan de sessie deel te nemen.

Start (Begin)

De sessie verschijnt met de status Bezig met samenwerken in de Sessielijst.
  3. U kunt nu aan deze sessie deelnemen. De hoofdtechnicus heeft de volledige controle over uw toegangsrechten tijdens de sessie.
  4. Om de sessie te verlaten, klikt u op het X-symbool in het samenwerkingsvenster (bovenaan in het chatvenster). De sessie is niet beëindigd: de hoofdtechnicus blijft actief.