Rescue instellen om automatisch sessies te starten

LogMeIn Rescue Technician Console

U kunt alle sessies via een pincode of link instellen om direct vanuit de status Bezig met verbinden naar de status Geactiveerd te gaan, zonder dat u Starten op de sessiewerkbalk hoeft te selecteren.

Selecteer Opties > Inkomende privé-sessies automatisch starten.
Tip: Als deze optie uitgeschakeld is, heeft uw Rescue-beheerder misschien het standaardgedrag in het Beheercentrum ingesteld (Beheercentrum > Instellingen > Technician Console > Inkomende privésessies automatisch starten).