Een mobiele sessie beginnen via sms

LogMeIn Rescue Technician Console

De technicus moet een actieve licentie voor de Rescue+Mobile-extensie hebben.

De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om privésessies te starten.

De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om de verbindingsmethode via sms te gebruiken.

1. Klik in de sessiewerkbalk op Nieuwe sessie.

Het venster Nieuwe sessie maken wordt weergegeven.
  2. Voer de naam van de klant of een andere identificatie in het veld Naam in.

U zult deze naam gebruiken om de sessie op het tabblad Actieve Sessies en in de Sessielijst te herkennen.
  3. Klik op sms verzenden.

Wanneer u weet wat het platform van de klant is, kunt u het Platform van het apparaat ook handmatig instellen met behulp van de vervolgkeuzelijst in het dialoogvenster Nieuwe sessie maken. Handmatig instellen kan nodig zijn wanneer de lokale browser-instellingen automatische detectie niet toestaan.

U ziet een bevestigingsvak met het telefoonnummer en de pincode die in een sms-bericht naar de klant zijn gestuurd.
  4. De klant opent het sms-bericht.

De klant klikt om de applet te downloaden als deze nog niet is geïnstalleerd.
    Opmerking: De download-procedure kan verschillen, afhankelijk van het besturingssysteem van de klant.
  5. Selecteer de sessie in de sessielijst en klik op Starten om de sessie op te halen.

De status van de klant wordt ingesteld op Actief.