De applet deïnstalleren vanaf een BlackBerry

Body

Uw klanten kunnen deze procedure volgen voor het deïnstalleren van de mobiele applet vanaf een BlackBerry-apparaat.

Voor apparaten met BlackBerry OS5 of ouder doet u het volgende:

1. Vanuit het startmenu opent u het scherm Opties.
  2. Selecteer > Advanced Options > Applications > LogMeIn Rescue > Delete > Delete Confirm (Geavanceerde opties > Toepassingen > LogMeIn Rescue > Verwijderen > Verwijderen bevestigen)

Opmerking: Het kan zijn dat Geavanceerde opties en Toepassingen bij u op hetzelfde niveau staan in het scherm Opties.
    Mogelijk moet u opnieuw opstarten.

Voor apparaten met BlackBerry OS6 of nieuwer doet u het volgende:

1. Tik op het startmenu en houdt LogMeIn Rescue vast.
  2. Tik op Verwijderen.