Tekenen op het scherm van de klant

Body

Gebruik het Whiteboard om een tekenhulpmiddel te activeren dat u kunt gebruiken om uit de losse pols beelden op het scherm van de klant te tekenen.

1. Op de Werkbalk Externe besturing, klik op het pictogram Whiteboard en selecteer Whiteboard aan.

Het tekenhulpmiddel is geactiveerd.
    Opmerking: U kunt de host niet besturen wanneer het Whiteboard ingeschakeld is.
  2. Teken op het host-scherm.

Het tekenhulpmiddel laat een rode lijn achter op het scherm van de klant. Alle tekeningen verschijnen zowel op de Technician Console als op de computer van de klant.
  3. Om de tekeningen te verwijderen, klikt u op de knop Whiteboard en selecteert u Tekeningen wissen of Whiteboard uit.