Windows Taakbeheer openen op de computer van de klant (Ctrl-Alt-Del)

Information

Body

Tijdens een sessie voor besturing op afstand zal de Ctrl-Alt-Del-toetsencombinatie die op de computer van de technicus wordt ingevoerd alleen door de klant geregistreerd worden.

Deze functie is niet beschikbaar tijdens Bureaubladweergave.

Op de werkbalk van de externe besturing, klikt u op de knop Taakbeheer.

Het Windows Taakbeheer opent op de computer van de klant.