De computer van de klant in de modus Volledig Scherm weergeven

Information

Body

In de modus Volledig scherm dekt de schermweergave van de klant het gehele scherm van de technicus. De modus Volledig scherm geeft u de meest realistische ervaring, 'alsof u er zelf bij bent'.

• Op de werkbalk van de externe besturing, klikt u op de knop Volledig scherm.
    Volledig scherm
    De LogMeIn-interface wordt geminimaliseerd en de weergave van de host-computer verschijnt op het volledige scherm. Alleen de Werkbalk externe besturing blijft zichtbaar.
  • Om de modus Volledig scherm te verlaten, klikt u opnieuw op de knop Volledig scherm.
Tip: Om de werkbalk zichtbaar te houden, klikt u op het punaise-pictogram op de versie Volledig scherm op de Werkbalk externe besturing.
Punaise
Tip: Klik op de knop Chatvenster weergeven als u het chatvenster wilt bekijken zonder dat u hoeft te schakelen tussen meerdere vensters.