Een sectie van de computer van de klant uitvergroten

Body

De Vergrootglas-functie opent een vak dat u kunt verplaatsen op het scherm van de klant, om een klein gebied in hoge resolutie te zien zonder dat u de resolutie hoeft aan te passen.

Het Vergrootglas is beschikbaar wanneer de schermresolutie minder is dan 100%.

Vergrootglas

1. Op de werkbalk van de externe besturing, klikt u op de knop Vergrootglas. Het vergrootglas is geactiveerd.
  2. Sleep het vak. Ieder gebied binnen het vak wordt in hoge resolutie weergegeven.
  3. Klik opnieuw op de knop Vergrootglas om het vergrootglas uit te schakelen.