Lokale en externe toetsenbordindelingen gebruiken (toetsenbordsynchronisatie)

Information

Body

Gebruik toetsenbordsynchronisatie om ervoor te zorgen dat de tekst die u invoert wordt weergegeven volgens de indeling van het gekozen toetsenbord.

Deze functie is niet beschikbaar tijdens Bureaubladweergave.

1. Op de werkbalk van de externe besturing klikt u op Toetsenbordsynchronisatie.
  2. Selecteer Lokaal of Extern afhankelijk van de computer waarvan u de toetsenbordindeling wilt gebruiken.