Kopiëren en plakken tussen apparaten (Synchronisatie van Klembord)

Information

Body

Gebruik Synchronisatie van Klembord om tijd te besparen en fouten te voorkomen, door direct informatie tussen apparaten te kopiëren en te plakken tijdens de besturing op afstand.

Deze functie is niet beschikbaar tijdens Bureaubladweergave.

Opmerking: Wanneer de klant een BlackBerry-smartphone gebruikt, zal de synchronisatie van het klembord niet werken.
  • Op de Werkbalk externe besturing selecteert u Synchronisatie van Klembord ingeschakeld. Alles wat op de ene computer wordt gekopieerd, is beschikbaar voor plakken op de andere computer.
  • Om de synchronisatie van het klembord voor alle sessies in te schakelen, selecteert u Opties > Synchronisatie van Klembord is ingeschakeld.