Over Systeeminformatie - Interactieve gebruiker

LogMeIn Rescue Technician Console

Met Systeeminfo > Interactieve gebruiker geeft u informatie weer over het account waarmee de klant zich bij het apparaat heeft aangemeld.

Dit zijn gegevens zoals de gebruiker, de groep waartoe de gebruiker behoort en de toegangsrechten waarover de gebruiker beschikt.

Tijdens een actieve sessie klikt u op Gegevens over interactieve gebruiker aanvragen om gegevens op te vragen van het apparaat van de klant.