Over Systeeminformatie - Viewer voor gebeurtenissen

Body

Met Systeeminfo > Viewer voor gebeurtenissen beschikt u over een gebeurtenislogboek vergelijkbaar met die in Windows (Configuratiescherm > Systeembeheer > Logboeken).

Door middel van verschillende tabbladen worden toepassings-, beveiligings- en systeemgebeurtenissen weergegeven, die kunnen worden gesorteerd op naam, datum, bron, gebeurtenis, gebruiker en computer.

Tijdens een actieve sessie klikt u op Gegevens over viewer voor gebeurtenissen aanvragen om gegevens op te vragen van het apparaat van de klant.