Over Systeeminformatie - Stuurprogramma's

Body

Met Systeeminfo > Stuurprogramma's geeft u informatie weer over stuurprogramma's. Deze informatie kunt u ook weergeven in Windows bij Configuratiescherm > Systeem > Hardware > Apparaatbeheer (wanneer u de eigenschappen van afzonderlijke apparaten wilt bekijken).

Tijdens een actieve sessie klikt u op Stuurprogrammagegevens aanvragen om gegevens op te vragen van het apparaat van de klant.