Technician Console desktop-app voor Windows en Mac

Body

Technician Console als desktop-app is beschikbaar voor technici die op Windows of Mac werken.

De desktop-app biedt dezelfde functies als de browser-versie. Het enige verschil is dat het als zelfstandig uitvoerbaar bestand wordt uitgevoerd, hetgeen inhoudt dat het door één keer klikken wordt gestart – hierbij is geen browser nodig.

Beperkingen voor de Technician Console voor Mac

De volgende functies van de Technician Console zijn niet beschikbaar op Mac:

• Scherm delen met technicus
  • Schermopname met MSVC-codec (gebruikt in plaats daarvan MRLE-codec)
  • Controleren van het bureaublad van technici die de Technician Console voor Mac gebruiken
  • Geïntegreerde contentportal (ICP)
  • Op het LAN-netwerk verbinden
  • Inloggen met enkele gebruikersnaam (SSO)
  • Audio van Lens
Opmerking: Bestanden die tijdens een sessie zijn opgeslagen/geëxporteerd zijn beschikbaar via /Gebruikers/[user]/Bibliotheek/Application Support/LogMeIn-Rescue/Bottles/logmeinrescue/drive_c/users/crossover/My Documents

De desktop-app installeren

In Windows

Op een Mac

1. Klik op deze link om de Technician Console-app voor Mac te downloaden.
  2. Dubbelklik in het vak Downloads op LogMeInRescueTechnicianConsoleMAC.dmg.
  3. Volg de instructies om het LogMeIn Rescue-pictogram naar uw map Toepassingen te slepen.

De app is nu geïnstalleerd op uw computer.

De desktop-app uitvoeren

In Windows

Start de toepassing via de Windows Start-knop, een snelkoppeling op het bureaublad, of een andere methode die uw voorkeur heeft. U wordt misschien gevraagd om u bij uw Rescue-account aan te melden. Gebruik dezelfde combinatie van e-mailadres en wachtwoord die u gebruikt voor het aanmelden bij de LogMeIn Rescue-website.

Op een Mac

Start de app via Launchpad of Finder > Applications.

Gebruik dezelfde combinatie van e-mailadres en wachtwoord die u gebruikt voor het aanmelden bij de LogMeIn Rescue-website.

Let op: Technician Console voor Mac gebruikt de taal die als voorkeurstaal voor Mac OS X is ingesteld.

Het aanmelden bij de desktop-app door middel van één muisklik instellen

U kunt Rescue zo instellen dat uw gebruikersnaam en wachtwoord worden onthouden wanneer u zich bij de desktop-app aanmeldt.