Geavanceerde verbindingsinstellingen voor BlackBerry

Body

Uw BlackBerry-klanten hebben toegang tot de geavanceerde Connection Settings (verbindingsinstellingen) vanuit het invoerscherm voor de pincode. Deze functie is handig bij het oplossen van verbindingsproblemen met BES, Wi-Fi, en APN (mits er een APN-instelling op het netwerk beschikbaar is).

Voor elk type verbinding kunnen de volgende opties worden ingesteld:

Uitgeschakeld
De applet zal niet proberen deze verbinding te gebruiken
Ingeschakeld
De applet zal proberen deze verbinding te gebruiken
Gedwongen
De applet zal proberen deze verbinding als eerste te gebruiken (er kan slechts één optie tegelijkertijd op Gedwongen worden ingesteld)

Voor APN kan de klant de APN-instellingen van de service-provider voor de directe-TCP-internetverbinding instellen.